links
KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com
KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

Radio Dukagjini


"Po iu jap një porosi,
Këmba e huaj keq iu rri,
Nuk durohet gjithë vaji i fëmisë,
Çonu të gjithë në shërbim t'lirisë."

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

Ndërlidhje të faqeve të ndryshme informative shqiptare

I falënderojmë përzemërsisht të gjithë bashkëpunëtorët vullnetarë dhe të palodhshëm që me angazhimin e tyre maksimal po sigurojnë dhe po tubojnë materiale mjaft të rëndësishme, duke kontribuar kështu në përmbledhjen e materialeve dhe fakteve shembullore për çështjen tonë madhore kombëtare.

 

Të nderuar(a) bashkëpunëtor(e)-ë,
Të nderuar(a) lexues(e)-ë,

Me keqardhje ju njoftojmë se për shkaqe objektive dhe subjektive, Trepca.net ndërpren transmentimin e lajmeve për një kohë të pacaktuar.

Njëkohësisht, Trepca.net, falënderon përzemërsisht dhe u është shumë mirënjohës të gjithë bashkëpunëtorëve të vyeshëm e vullnetarë që me punën e tyre të frytshme kontribuan (prej nëntor 2000 – maj 2004) që kjo faqe (edhe pse 100% vullnetare) të bëhet njëra ndër faqet më të lexuara shqiptare.

Ju lusim për mirëkuptim.
Me nderime,
TREPCA.NET

KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com
KeL - Kosova e lirë