links
KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com
KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

Radio Dukagjini


"Po iu jap një porosi,
Këmba e huaj keq iu rri,
Nuk durohet gjithë vaji i fëmisë,
Çonu të gjithë në shërbim t'lirisë."

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

Adresa të ndryshme

Të nderuar vizitorë,

Në vijim kemi vendosur adresa të ndryshme të cilat do t'iu shërbejnë për t'u informuar deri në momentin kur "KeL" do të ristartojë me plasimin e lajmeve dhe aktualiteteve ditore.

Aktuale
SHANTAZHET që E kaNË përcjellur periudha të caktuara gjatë luftës, po rikthehet sot, në momentet vendimtare të fatit të kosovës, përmes hashim Thaçit dhe klanit të tij

Prishtinë, 31 tetor 2005 (KeL) - Takimi i dytë i Grupit Nagociator të Kosovës, i mbledhur të premten e fundit, për të avancuar procesin e përgatitjes së bisedimeve, është kthyer në përplasje të fuqishme dhe asgjë nuk ka ndodhur siç pat paralajmëruar kryekuvendari Nexhat Daci, se do të "thyhen" mosmarrëveshjet. Sipas pohimeve në mediat e sotme, ka qenë vetë rreshtimi i Dacit, pro qëndrimeve të Thaçit, që të takimi të shkojë nëpër kahjen e dështimit, duke rrezikuar misionin e Grupit Negociator të emëruar edhe si "dream team" (ekipi i ëndrrave) nga Nënsekeratari amerikan i Shtetit Nikolas Bërns. >> vazhdo

KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

 

KeL - Kosova e lirë