links
KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com
KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

Radio Dukagjini


"Po iu jap një porosi,
Këmba e huaj keq iu rri,
Nuk durohet gjithë vaji i fëmisë,
Çonu të gjithë në shërbim t'lirisë."

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

IRJM - Maqedoni

GJENDJA ALARMANTE NË FSHATRAT E LIKOVËS

01 shtator 2003 (KeL) – Siç njoftohemi nga terreni gjendja në zonën e Likovës vazhdon të jetë tepër e tensionuar. Rrethimet e fshatrave Llojane dhe Vaksincë po vazhdojnë nga ana e policisë, derisa nga këto fshatra janë larguar shumica e popullatës shqiptare, gra, pleqë e fëmijë. Forcat sllavo-maqedonase janë duke u përforëcuar nga momenti në moment dhe sipas dëshmitarëve nga kjo zonë forcat e AKSH-së vazhdimisht janë duke u rigrupuar dhe duke u vendosur nëpër pika strategjike. AKSH-ja thotë se janë të gatshëm të ballafaqohen edhe frontalisht me forcat sllavo-maqedonase dhe është duke pritur ndonjë sulm eventual, gjë që do ta acaronte gjendjen edhe më shumë. vm/Alb.Info


Komentoni artikullin/lajmin e mësipërm:
Emri dhe Mbiemri:
E-Mail:
Komenti juaj:  
 

 

KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com
KeL - Kosova e lirë