links
KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com
KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

Radio Dukagjini


"Po iu jap një porosi,
Këmba e huaj keq iu rri,
Nuk durohet gjithë vaji i fëmisë,
Çonu të gjithë në shërbim t'lirisë."

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com

Gjendje alarmante në komunën e Kumanovës

LUFTIME NË ZONËN E KARADAKUT NË KUMANOVË

31 gusht 2003, Ora 00:43 (KeL) – Siç u njoftuam në orët e vona të datës 30 gusht 2003, në Zonën e Karadakut të Kumanovës po zhvillohen luftime të ashpra mes forcave sllavo-maqedonase dhe atyre shqiptare. Raportohet gjithashtu edhe për përdorimin e helikopterëve dhe të aeroplanëve ushtarakë nga ana e forcave sllavo-maqedonase si dhe për dëshmorin e parë shqiptarë në këto luftime. Gjithashtu njoftohemi nga terreni se AKSH-ja është forcuar me forca të saj nga Kosova, Shqipëria e gjitiu, derisa forcat sllavo-maqedonase është futur dhe e ka rrethuar komunën e Likovës.

Por, sipas forcave sllavo-maqedonase ky është një akcion i tyre për ta kapur personin me nofkën „Çakalla“, person ky i cili më herët, kinse pati kidnapuar dy Policë sllavo-maqedonas. Ndërkohë, siç mësojmë në Deklaratën Nr.29 të AKSH-së ky person me nofkën „Çakalla“ nuk është pjesëtarë i AKSH-së, por është dorë e zgjatur e vetë sllavo-maqedonasve. Njoftime dhe informata më të hollësishme dhe më të besueshme shpresojmë të kemi mundësi t’u sjellim në orët e hershme të datës 31 gusht 2003. vm/nga Alb.Info


Komentoni artikullin/lajmin e mësipërm:
Emri dhe Mbiemri:
E-Mail:
Komenti juaj:  
 

 

KeL - Kosova e lirë - www.kosovaelire.com
KeL - Kosova e lirë